frigy

2019.03.04. 06:50

Többen is támogatják az álomesküvőt

Kunszentmárton polgármestere az esküvői menüt támogatja, egy másik jótékonykodó pedig a menyasszonyi autót biztosítja a szerencsés leendő házaspárnak.

Joó Zsuzsa

A felajánló Berczeli-Nagy Szilvia a nemrég Szegeden megrendezett esküvői kiállításon.

Forrás: Beküldött fotó

Januárban írtunk Berczeli-Nagy Szilvia és üzlettársa, Gellért Bence rendezvényszervezők felajánlásáról. A ma már Londonban élő, de Kunszentmártonban nevelkedett Szilvi egy „álomesküvő” megszervezését ajánlotta fel egy idén házasulandó fiatal tiszazugi párnak.

Egészen pontosan abban tudnak segíteni, hogy a helyet, amelyet kiválaszt az ifjú pár, gyönyörűen „felöltöztetik”, a dekorációt, a terítéket ők állják. Az esküvőszervezőknek egy feltételük volt: a leendő menyasszony és vőlegény meséljenek magukról, írják vagy mondják el, hogyan élnek.

A felajánlók ugyanis egy nehéz sorban élő párt szeretnének támogatni, ehhez meg kell ismerni őket valamennyire.

A felajánló Berczeli-Nagy Szilvia a nemrég Szegeden megrendezett esküvői kiállításon.
Fotó: Beküldött fotó

Szilviék kezdeményezésére azonban nem csak a házasulandók, hanem mások is felfigyeltek. Például Wenner-Várkonyi Attila polgármester, akit „megihletett” az ötlet.

– Örülök, hogy egy Kunszentmártonból elszármazott ifjú hölgy ennyire kötődik saját városához. Szép gondolat, hogy egy olyan nehéz sorsú párnak szeretnének segítséget nyújtani Szilviék, akik most kötik össze életüket.

A kezdeményezés annyira tetszik, hogy eldöntöttem, csatlakozok hozzá. Én a menü költségeihez szeretnék hozzájárulni – mondja a településvezető.

Érdekes, hogy akadt egy másik segítőtárs is, de nem helyből! A budaörsi alpolgármester, Kálóczi Imre egy menyasszonyi autót biztosít az „álomesküvőhöz”, hozzá egy fess sofőr is jár!

– Mindenki úgy képzeli el élete legboldogabb napját, hogy az csodaszép, az tökéletes lesz! De nem mindenki engedheti meg magának, hogy az valóban csillogó legyen. Mi megpróbáljuk azzá tenni – hangsúlyozza Szilvi.

Személyre szabott és felejthetetlen esküvőt szeretnének

Szilvi elárulja, az elmúlt két hónapban több jelentkezés is érkezett, elsősorban szülővárosából, Kunszentmártonból.

– Egyelőre ott tartunk, hogy átnézzük a leveleket. Szeretnénk alaposan megfontolni, ki lesz az a házaspár, akinek megszervezzük – most már így, sokunk felajánlásával – az álomesküvőt. Találkozunk is velük, szeretnénk egy kicsikét belepillantani az életükbe. Olyan esküvőt szerveznénk ugyanis neki, ami személyre szabott és felejthetetlen. A jelentkezés a múlt héten lejárt, hamarosan eláruljuk (ha beleegyeznek), ki lesz a szerencsés és remélem nagyon boldog pár – teszi hozzá Berczeli-Nagy Szilvia.

Képalá: A felajánló Berczeli-Nagy Szilvia a Szegedben megrendezett esküvői kiállításon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában