SZOLNOK

2019.03.23. 08:29

Hogyan ne netezzünk?

Ismét útjára indul az Internet Fiesta elnevezésű országos programsorozat, melyhez megyénkben harmincöt település negyvenegy intézménye csatlakozott.

Joó Zsuzsa

Czakóné Gacov Katalin, a Verseghy Ferenc Könyvtár igazgatója egy sajtótájékoztatón a helyi programokról, lehetőségekről beszélt a minap.

Elmondta, míg korábban népszerűsíteni kellett az internet használatát, most már arra helyezik a hangsúlyt, hogyan ne használjuk azt. Így a korábbi, tizenkilenc évvel ezelőtti célkitűzés ma már némileg módosult, a rendezvény tartalma folyamatosan igazodott a megváltozott szokásokhoz.

Szolnokon a belvárosban, a Széchenyi városrészben, Szandaszőlősön, a Kertvárosban és a Tallinn városrészben mintegy negyven programot kínálnak az intézmények minden korosztálynak. A héten kezdődő ingyenes rendezvények között szerepel nagyinet, QR-kód-vadászat, fotópályázat, netes önvédelem és író-olvasó találkozó is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában