PUSZTAMONOSTOR

2019.03.22. 09:30

Pusztamonostor kulturális programjait színesítenék

Hagyományteremtő szándékkal először szervezett jótékonysági bált nemrégiben a Pusztamonostoriak Baráti Köre (PBK), ahol az est sztárvendégeként fellépett Kökény Attila.

Illés Anita

Kollár János, a civil szervezet elnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy a bál bevételéből a PBK működését, a település kulturális programjainak színesítését segítik. Többek között támogatják a II. Lóerő Fesztivált, ami idén június elsején lesz a településen.

A fesztivál egyébként az Alfa Romeo Találkozót és a Fogathajtó versenyt is magába foglalja. Előzetesen eddig összesen hatvanöt „Alfás” és több mint negyven fogathajtó jelentkezett a rendezvényre.

Kollár János hozzátette, hogy minden évben szeretnének egy kicsivel többet hozzáadni az egyre népszerűbb programhoz.

Ezúttal amatőr festőtalálkozót is szerveznek, ahol az alkotók majd a Jászság, illetve Pusztamonostor szemet gyönyörködtető értékeit örökíthetik meg vásznaikon.

A Lóerő Fesztiválra egyébként nem csak a térségből és vidékről érkeznek résztvevők. Külföldről, a határokon túlról is nagy az érdeklődés, hiszen Szlovákiából és Olaszországból is várnak majd látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában