VIDEÓ+GALÉRIA

2019.04.28. 09:11

Kiugró címmel rendeztek gálát a fiatal tehetségeknek

Szombat délután megtekinthették az Aba-Novák Agórában a Kiugró nevű rendezvényt az érdeklődők.

Szoljon.hu

Fotó: Csabai István

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Jász-Nagykun-Szolnok Tehetségsegítő Tanács hagyományteremtő céllal indította útjára 2012-ben „Kiugró” címmel a Szolnoki Fiatal Tehetségek Gáláját, amely a kiemelkedő képességű, tehetséges diákoknak biztosít lehetőséget, hogy megmutathassák tehetségüket a közönségnek.

Míg páros évek tavaszán a középiskolások, páratlan években az általános iskolások kapnak lehetőséget arra, hogy feltárják a különböző művészeti ágakban, s egyéb területeken elsajátított tudásukat, tehetségüket.

Az idei megmérettetésen a Szolnokon élő, illetve tanuló, valamint a Szolnoki Tankerületi Központ intézményeibe járó általános iskolások vehettek részt. Összesen 13 iskolából 57 produkcióval 178 diák nevezett az idei megmérettetésre, a szombati gálán a zsűri által a 3 elődöntő során legjobbnak ítélt műsorszámokat láthatták a nézők.

A gálán összesen 122 gyermek vett részt 38 produkcióval. A produkciókat egy 6 fős zsűri értékelte. A zsűri tagjai voltak: Kiss József, Abonyi Katalin, Simon Gyula, Szabó Zsolt, Tapasztó Ildikó, Vajna Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában