SZOLNOK

2019.04.06. 16:30

Konferencián tanácskoztak a járóbeteg-ellátásról

Járóbeteg-ellátási konferenciát tartottak pénteken a megyeházán, a házigazda a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Szervezete volt.

Molnár-Révész Erika

Az idei, tizenkettedik rendezvényen különböző témájú előadásokat hallhattak a résztvevők a megye kórházaiban dolgozó szakemberektől. A természetgyógyászat, a betegek lelki egészsége, a pszichés előkészítés szerepe, a mellkasi- és derékpanaszok kezelése, valamint a jóga is napirenden szerepelt.

A tanácskozáson köszöntötték azokat a szakdolgozókat is, akik már negyven éve az egészségügyben dolgoznak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet munkatársai közül például Náhóczkiné Ignácz Gabriellát, Molnár Sándornét, Matkovics Istvánnét, illetve dr. Maczóné Ragó Gabriellát.

Az egészségügyi pályára készülő diákok körében a kamara pályázatot írt ki, melynek díjazottjai a Nagy Ildikó–Drotter Gabriella, a Berecz Szilárd–Pekár Anita, valamint a Soós Alexandra–Korán Anikó páros voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában