galériával

2019.04.21. 11:22

Ugrálóvár, rendőrautó és rengeteg tojás várta a szolnoki kicsiket

Húsvét ünnepére megyeszerte készültek programokkal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Hol játszóházzal, hol gyönyörűen festett tojások kiállításával. Szolnokon a Pletykafaluban például megtartották az I. Pletykafalusi Nyuszivárót.

házsé/szoljon.hu

Fotó: Fodor Orsolya

A közelmúltban megrendezett eseményen rengeteg programmal várták a legkisebbeket. Volt tojásfestés, ugrálóvár, tojás keresés csokinyusziért, de egy rendőrautó szirénáját is kipróbálhatták a lelkes gyerekek.

Zita óvodás kislányával érkezett a rendezvényre.

— Bár nem a környéken lakunk, de nem szerettük volna kihagyni — mondta. — Nem bántuk meg, hogy eljöttünk, hiszen a gyermekünket alig lehet kikönyörögni az ugrálóvárból. Amikor végre sikerült, akkor azonnal az arcfestő hölgyek székébe huppant — mesélte az anyuka.

Láthatóan minden résztvevő jól érezte magát. A kicsikre számos játék várt, ha pedig megpihentek egy pillanatra, tortával, pogácsával és szörppel várták őket a házigazdák.

Menkó Gyula, az esemény egyik főszervezője elmondta, hagyományteremető céllal rendezték meg a Nyuszivárót.

— Nagyon örülünk, hogy ennyien eljöttek, megérte a befektetett munka. Bízunk benne, hogy a jövőben sok ehhez hasonló, és ugyancsak sikeres rendezvényt tudunk majd létrehozni az itt élők nagy örömére — tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában