SZOLNOK

2019.05.06. 12:45

Az illegális égetés ellen lépnének fel

A tervezett ütemben zajlik a Temető úti orvosi rendelő teljes felújítása, így hamarosan az új, kibővített háziorvosi és fogorvosi szolgáltatásokat vehetik igénybe az itt élők.

Mészáros Géza

Erről is szó esett nemrég a Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskolában, ahol lakossági fórumot tartottak.

A rendezvényen – más illetékesek mellett – Fe­jér Andor alpolgármester és Molnár Iván, a körzet önkormányzati képviselője informálta a résztvevőket. Az érdeklődők megtudhatták többek között azt is, hogy az útfelújítási program által melyik utcákban mikor újulnak meg az utak és járdák rossz állapotú burkolatai.

A fórumon felszólaló lakók egy része arra kérte a városvezetést, hogy a Kőrösi utat érintő helyi autóbuszjárat menetidejében változást kezdeményezzenek a közösségi közlekedést üzemelő szolgáltatónál. Az utolsó járat esténként ugyanis alig fél tízkor hagyja el a városrészt, s ezt túl korainak tartják a több műszakban dolgozók.

Többek a Sashalmi, Motor és Törteli utak környéken tapasztalható illegális szemét-, sok esetben akár egészségkárosodást is okozó műanyagégetés felszámolását kérték az illetékesektől, melyre ígéretet kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában