bakik

2019.05.05. 16:30

Íme, Martfű és Szolnok szabálytalan parkolásai

Olvasóink kitartóan küldik szerkesztőségünk részére az általuk készített, megyei parkolási bakikat megörökítő fotókat. Mi pedig nem maradunk restek, máris mutatjuk az újabb válogatásra összegyűlt darabokat.

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Forrás: Beküldött fotó

Az első fotó a szolnoki Széchenyi városrészben, a Hild Viktor utcában készült.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Az a hatalmas X nagy valószínűséggel azért lett felfestve, hogy az autósok még véletlenül se állják el a lépcsőház bejáratát. Nos, a foglalkozás nem érte el a célját, olvasónk ugyanis azt mondja, ez itt mindennapos probléma.

A második képet a szolnoki Kántor utcáról küldte olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Ez egy szűk zsákutca a belvárosi templom közelében, az utca elejére kihelyezett közlekedési tábla pedig azt jelzi, hogy a jobb oldalban várakozni tilos. Olvasónk leveléből az derült ki, hogy a sofőr nem tartózkodott az autó közelében, illetve az öt perc is bőven letelt, ezzel pedig nagyban megnehezítette az ott lakók udvarból történő ki- és beállását. Egy nagyobb járművel talán kár is lett volna próbálkozni.

Harmadik képünket a szolnoki Feslő-Szandai réten készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Sajnos nem egyedi szituációval kellett szembenéznie olvasónknak, amikor a legtöbbször zsúfolásig telt parkolóban, üres helyet keresvén, ez a látvány fogadta. Vegyük még számításba azt is, hogy bizonyára a kép készítésekor is akadt még jó néhány így parkoló autó, és akkor már meg is van, hogy miért nincs soha hely.

Az utolsó fotó Martfűn készült, az egyik bevásárlóközpont parkolójában.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Nyilván senki sem akarja, hogy a frissen, szalonból vásárolt autójában egy másik közlekedő valamilyen módon kárt tegyen, de ez azért egy kicsit túlzás, nem?! Annyiból „nem vészes a szabálytalanság”, hogy legalább nem csúcsforgalomban parkolt le keresztben a sofőr. Bár, ki tudja, olyankor hogyan áll meg.

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában