GALÉRIÁvAL

2019.05.17. 07:00

Megújult a Kátai Gábor Kórház kunhegyesi telephelye

Mostantól megújult környezetben, korszerű feltételek mellett működhet Kunhegyesen a járóbeteg szakorvosi ellátás. Május 16-án adták át a Kátai Gábor Kórház kunhegyesi telephelyén található nőgyógyászati és onkológiai szakellátásnak helyet adó épületrészt.

Ujvári László

A kórház és a település életében kiemelkedő jelentőséggel bír a fejlesztés, hiszen egy régóta várt beruházás végére sikerült pontot tenni. Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő köszöntötte a jelenlévőket, majd ismertette a projekt részleteit.

– Körülbelül negyven éve nem történt jelentősebb beavatkozás, ezért nagyon fontos eredmény, hogy ma itt lehetünk és átadhatjuk ezt a megújult, korszerű épületet – fogalmazott a honatya.

Csatlakozva kollégájához, Kovács Sándor a térség országgyűlési képviselője is gratulált a fejlesztéshez. Néhány évvel ezelőtt még a kunhegyesi telephely bezárása is napirenden volt, emlékeztetett utalva arra, hogy mekkora előrelépést jelent a településnek a szakrendelő

korszerűsítése.

Negyvennégy millió forintból valósult meg az említett épületrész felújítása. A teljes külső-belső rekonstrukció mellett, energetikai korszerűsítés, akadálymentesítés, valamint új eszközök és a szükséges bútorzat beszerzése is megtörtént.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában