GALÉRIÁKKAL

2019.05.02. 11:25

Nem csak a szolnoki majális telt izgalmasan

A hagyományokhoz híven idén is a Tiszaligetbe várták a családokat és az érdeklődőket a megyeszékhely majálisára. A szórakoztató programok a mazsorettek és a Légierő Zenekar látványos felvonulásával kezdődtek, majd a nap folyamán ismert előadók fellépésével folytatódtak. Galériáinkból kiderül, hogy megyeszerte érdekes, színes programokkal telt május elseje.

Munkatársainktól

Fotó: Mészáros János

A megyeszékhelyen szokás szerint a Tiszaligetben rendezték a majálist. A napos időben sokan látogattak ki a Tiszaligetbe, ahol kirakodóvásár, színpadi produkciók és rengeteg más érdekesség színesítette a programot.

A Kunságban már nem volt ennyire kegyes az időjárás. A karcagi családi majális műsorait a hűvös, borongós idő miatt a Déryné Kulturális Központ mozitermében tartották meg, míg kint kirakodóvásár és légvár várta a látogatókat.

Jászfényszarun a majálissal egybekötött városnapi programsorozat keretében átadták a Zagyva-gáton megépült, Jászfényszaru és Hatvan közötti kerékpárutat. A drótszamarak szerelmesei az I. Fényszarui családi és egyéni kerékpáros teljesítménytúrával fel is avatták az új létesítményt.

Egészen szombatig tart a második alkalommal megrendezett TÓMÉK – Tisza-tavi Napok fesztivál Tiszafüreden. A szerda délután megnyitott rendezvény célja ezúttal is, hogy változatos programokkal biztosítson szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek. A négy nap során sok más mellett kulturális programokkal, kirakodóvásárral és könnyűzenei koncertekkel várják a kilátogatókat.

A május elsejével kapcsolatban véleményt is írtunk, melyet ide kattintva olvashat el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában