KŐRÖSTETÉTLEN

2019.05.24. 11:30

Új eszközökkel bővül a sportpark

Hónapokkal ezelőtt tűzte ki célul a helyi önkormányzat, hogy a falu központi részén elhelyezkedő üres területen egy összefüggő, szabadidős komplexumot alakít ki.

Hartai Gergely

A nemrég elkészült kondipark időközben rendkívül népszerűvé vált. A kedvező fekvésű helyszínt ugyanis számos környékbeli fiatal keresi fel nap mint nap, és a környező településekről is átjárnak a mozogni vágyók. A hivatal ezért úgy döntött, további sportszereket telepít a parkba.

– Többek közt egy evezőgépet, egy karerősítőt és egy gyaloglógépet vásároltunk csaknem egymillió forint értékben – tájékoztatta hírportálunkat Pásztor Imre polgármester.

Hozzátette, saját forrásból finanszírozták az eszközöket, amelyek várhatóan júniusban már hadrendbe is állhatnak a közelmúltban átadott sportszerekkel együtt.

– Az új gépeket Veszprémből hozzuk majd el. A szabadidős komplexumunk kibővítésével pedig az is célunk, hogy bővüljön azon sportszerek köre, amelyek leginkább szolgálják a testmozgást – összegezte a faluvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában