Karcag

2019.06.23. 17:30

Díjakat vehettek át a pedagógusok

Pedagógus napi ünnepséget tartott a Déryné Kulturális Központban a Madarász Imre Egyesített Óvoda. Gulyás Ferencné ünnepi gondolatai után Kundra Hanna óvodás mesével köszöntötte a megjelenteket.

Daróczi Erzsébet

A közelmúltban Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjat vette át Lévainé Kovács Róza, a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettese, akit ebből az alkalomból virágcsokorral köszöntött Gulyás Ferencné, majd a nyugdíjba vonuló kollégákat búcsúztatta el: Balogh Sándornét, a Takács Péter úti óvoda óvodapedagógusát, akit óvodásai és az óvoda dolgozói is köszöntöttek.

Németh Imréné, a Zöldfa úti óvoda óvodapedagógusa szintén nyugdíjba vonul. Őt Gulyás Ferencné és volt és jelenlegi óvodásai és kollégái köszöntötték. A Táncsics krt. 19-es óvodából Háló Éva óvodapedagógus vonul nyugdíjba, őt Gulyás Ferencné köszöntötte.

Mindhárman nyugdíjba vonulásuk alkalmából megkapták dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet is. 30 éves jubileumi díjban részesült Kovácsné Czigle Erika és Cseppentő Lajosné óvodapedagógus, 40 éves jubileumi díjban Balogh Sándorné, Németh Imréné és Háló Éva óvodapedagógus.

A MIEÓ 15 éve díjat alapított, mellyel a nevelőközösség javaslatára elismeri a kimagasló szakmai munkát. Gulyás Ferencnétől azok vehették át a díjakat, akik ebben a nevelési évben kimagaslóan, magas szakmai színvonalon kamatoztatták tehetségüket, végezték munkájukat.

Az év óvodája a Kuthen úti Óvoda lett, az Év pedagógusa Balogh Sándorné, a Takács Péter úti, Szarka Péterné, a Csokonai úti, Gyökeres Éva, a Takács Péter úti óvoda óvodapedagógusa lett.

Az év pedagógiai munkát segítő díjat kapta Kisné Diviki Anikó, a Kinizsi úti óvoda dajkája és Házi Gyuláné, a SZIM óvoda dajkája. Az intézményi díjazottakat és pedagógus nap valamennyi jelenlévőjét a Kuthen úti óvoda gyermekei köszöntötték műsorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában