burkolat- és hídfelújítás

2019.06.19. 16:30

Augusztus közepéig lesznek útlezárások a szolnoki elkerülőn

Várhatóan augusztus 16-ig félpályás, egyes napokon teljes útlezárásra kell számítani a 4-es főút Szolnokot elkerülő, mintegy két és fél kilométeres szakaszának burkolat- és hídfelújítási munkálatai miatt.

Mészáros Géza

A szakemberek már ezekben a napokban is végzik az útburkolat javítási munkáit a Holt-Tisza felett átívelő hídon

Fotó: Mészáros János

A beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságának tájékoztatása szerint a felújítás által érintett szakasz a Szent István Tisza-híd és az Alcsi-Holt-Tisza-híd közötti úthálózatrész.

Június 17-től a 4-es számú főút említett szakaszánál időlegesen, naponta 8 és 17 óra között félpályás lezárásra kell számítani. Mindeközben megkez­dődnek a szandai sportreptér feletti műtárgy és a Holt-Tisza-híd felújítási munkálatai is.

Előbbi esetében sávelhúzással járó útszűkületre, utóbbinál, mintegy 300 méter hosszon, félpályás lezárásra kell számítania a közlekedőknek.

A szakemberek már ezekben a napokban is végzik az útburkolat javítási munkáit a Holt-Tisza felett átívelő hídon
Fotó: Mészáros János

Várhatóan július 13-án és 14-én a felújítással érintett szakaszt teljes szélességben lezárják. A 4–442. számú főutak külön szintű csomópontjának fel- és lehajtó csomóponti ágait is – teljes útzár mellett – felújítják, melyre előreláthatóan augusztus 3-án és 4-én kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában