szolnok

2019.06.16. 09:30

Nem fogynak a parkolási bakik, íme a legújabbak

Talán sosem fogyunk ki a szabálytalan parkolásokat megörökítő képekből, olvasóinktól folyamatosan kapjuk az utánpótlást. Jöjjenek hát a legújabb bakik!

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Első fotónkat a szolnoki MÁV Kórház előtt készítette olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Nyilvánvaló, hogy azért jöhetett létre a képen látható állapot, mert nem volt szabad parkolóhely a kórház előtt. Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy egy ilyen egyértelmű szabálytalanságért ne járjon a bünti. Bár, aki elkötelezett „sétaellenes”, annak lehet, hogy a büntetés sem visszatartó erő. Csak nehogy távolabb kelljen megállni a bejárattól.

Második képünket a szandaszőlősi Krúdy Gyula utcán készítették, a templom mellett.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Hiába a nyugodt „kertvárosi” környezet, azt, hogy járdára parkolhassunk, külön engedélyeznie kell az adott közlekedési táblának. Ennek hiányában a sofőr akármit is hoz fel mentségnek, a parkolás szabálytalan. Ráadásul egy szülő sem viszi ki szívesen az úttestre gyermekét, vagy tolja ki a babakocsit, hogy egy rosszul parkoló autót megkerüljön...

A következő fotók egy szombat délelőttön készültek, a szolnoki vízügyi székház előtti parkolóban.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Mint kiderült, a parkoló teljesen megtelt, egy szabad hely sem volt. Olvasónk azt írta, hogy

„a Skoda vezetője nyugodtan megállt a fasor és a legszélső autó között, mit sem törődve más autósokkal, majd simán elsétált...”

Talán még az induláskor sem tűnt fel a sofőrnek, hogy nem éppen egy hatalmas parkolóhelyet volt szerencséje találni magának a hétvégi tumultusban, hanem az út kellős közepére sikerült lerakni az autót. Bravó!

Utolsó fotónk egyben borítóképünk is, mely a szolnoki Aranyi Sándor utcában készült, a Széchenyi városrészben.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Mindenki meg tudott állni szabályosan, kivéve a Ford Transitot. Olvasónk levelében azt sérelmezi, amit már minden környékbeli jól tudhat, hogy a Széchenyin is jellemző a mindennapos parkolóhely-vadászat, de ha mindenki így parkolna, még a mostaninál is nagyobb művészet lenne szabályosan megállni.

A fotót beküldő olvasónk egyébként azt írta, örül ennek a rovatnak és mindig megnézi, hogy „milyen ügyes sofőrökkel lakunk egy városban”. Nos, ennek mi örülünk a legjobban, köszönjük szépen!

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában