Szolnok

2019.07.12. 10:00

Pénteken még félpályás-, hétvégén már teljes útzár lesz a 4-esen

Útfelújítások miatt félpályás és teljes útlezárásra kell számítani a 4-es számú főúton, Szolnok külterületén.

Szoljon.hu

Burkolat- és hídfelújítás miatt forgalomkorlátozás, majd teljes útlezárás lesz a 4-es számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán. 2019. július 8-tól 2019. július 12-ig az Alcsi Holt-Tisza-híd környezetében gyalogjárdát újítanak fel, a Szent István Tisza-híd Debrecen felőli hídfőjétől az Alcsi Holt-Tisza-híd irányába pedig félpályás lezárás mellett újítják fel az aszfaltburkolatot.

A 4-es számú főút érintett szakaszán félpályás lezárás van érvényben. A nappali időszakban jelzőőrök, az éjszakai időszakban fényjelző készülékek irányítják a forgalmat.

Emiatt különösen a reggeli órákban kell időszakos torlódásokra számítania a közlekedőknek. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett korlátozó jelzőtáblák hívják fel a figyelmet.

A szakemberek 2019. július 13-án – szombaton reggel – 6 órától 2019. július 14-én 20 óráig a főutat teljes szélességében lezárják a Tószegi út és a Kertész úti csomópontok között.

Az útlezárás ideje alatt a forgalmat Szolnok városába terelik. A térségben az adott időszakban a Tiszán kizárólag a belvárosi Tisza-hídon lehet átkelni a hétvégi munkálatok ideje alatt.

A terelőútvonalon, valamint az egyéb belvárosi helyi közúthálózaton, beleértve a jelzőlámpás csomópontokat is – forgalmirend-változásokra kell számítani! A főbb közlekedési pontokon rendőrök és polgárőrök mellett, terelőtáblák fogják jelezni a megváltozott forgalmi rendet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában