Szolnok

2019.08.24. 12:24

Az állatotthon lakóinak gyűjtenek a jótékonysági kutyavizsga résztvevői

Másodszor szerveznek jótékonysági kutyavizsgát. Az egyik ismert, szolnoki kutyaiskola Kröpfl Erzsébet vezetésével tavaly hétszázhúsz kilogramm minőségi táp vásárlására fordította a nevezési díjakból befolyt összeget. A nemes felajánlást a Szolnok Városi Állatotthon lakói kapták.

Szabó Lilla Laura

Tavaly is sok gazdit megmozgatott az esemény

Fotó: Fejes Lajos

Idén még színesebb programokat kínálnak a látogatóknak és a nevezőknek. Egyebek mellett terápiás kutyamasszázs várja a négylábúakat, valamint dr. Tóth Klaudia állatorvosnál lesz lehetőség ellenőriztetni az ebek látását.

A kutya-gazda fotózáson bármelyik páros részt vehet, akkor is, ha a vizsgára nem jelentkeznek. Such Ferenc őrző-védő, Valkai Dorián kutyafrizbi-bemutatóval kápráztatja el a látogatókat, Buha Orsolya pedig táncoslábú csahosokkal készül.

Tavaly is sok gazdit megmozgatott az esemény
Fotós: Fejes Lajos

A gyermekeket ugrálóvár várja. Az éhség csillapításáról az ifjú tehetség, Molnár Bence junior séf, valamint Berta István séf gondoskodik. Regisztrálni az esemény közösségi oldalán lehet, a jótékonysági vizsgát szep­tember 22-én tartják. A műsorvezető az Ebugatta TV jól ismert arca, Petrus Kriszta lesz. A befolyt összeget idén is az állatotthon kapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában