Mezőtúr

2019.08.08. 06:31

Kicsik és nagyok együtt szépítették a játszóteret

Ismét megrendezték a Béketelepi utcabált a Szép Ernő utcában. A közkedvelt eseményt néhány nappal korábban egy közös játszótérszépítési akció is megelőzte.

Szabó Lilla Laura

Kicsik és nagyok ragadtak ecsetet, festéket és egyéb szerszámokat, hogy némi javítással és szereléssel felújítsák a játékokat. A gyerekek legnagyobb örömére új csúszda is érkezett, a libikóka, a hinták és padok is újjászülettek. A munka után a családi programsorozaton mindenki talált kedvére való szórakozási formát.

Délelőtt a gyermekek kaptak főszerepet, aszfaltrajzversennyel kedveskedtek nekik. Később kerékpáros ügyességüket mérhették össze, a felnőttek pedig a pálinkákat nevezhették, hogy elnyerjék a legjobbnak járó címet. A győztes végül egy szilvából készült nedű lett.

Tulajdonosa, Magda Sándor egy serleg és a zsűri döntése alapján immáron a legjobb pálinka büszke tulajdonosává vált. Sötétedés után a tánc és a zene garantálta a szórakozást. Lemezlovasok és sztárfellépők biztosították a jó hangulatot. A rendezvényen tombola vásárlására is lehetőség volt. Az így befolyt összeget a továbbiakban is a játszótér karbantartására, szépítésére kívánják fordítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában