a megye 7 csodája

2019.09.10. 14:00

A berekfürdői gyógyvíz megyénk legnépszerűbb csodája

A Megye 7 csodája játékunkban olvasóinkat arra invitáltuk, hogy segítsenek megkeresni a térség legszebb természeti csodáit. Ők döntsék el, hogy melyik megyénk legszebb természeti képződménye.

Minden évben tízezrek mártóznak meg a berekfürdői termálvízben

Fotó:

A játékban először jelölni lehetett csodákat, majd a legtöbb jelölést kapó csodára szavazhattak Olvasóink. Jelölni és szavazni az Új Néplapban és a szoljon.hu-n is lehetett. A végeredmény a két fórumon leadott szavazatok összesítéséből született meg.

Emellett a szavazók nyerhettek is. Az online szavazók között (13 megyei szinten összesítve) kisorsoltunk egy 200 ezer forint értékű vásárlási utalványt, melyet Molnár Melinda szekszárdi olvasó nyert.

A print szavazók között a megyénkben kisorsoltunk egy két főre és két személyre szóló wellnesspihenést a Hotel Caramellbe, melyet Kozáry-Biczó Dezsőné (Rákócziújfalu) nyert.

Most pedig leplezzük le, olvasóink szerint melyik jelölt csoda lett a megye 7 csodája, melyek kapták a legtöbb szavazatot.

Az első hét sorrendje:

Berekfürdői gyógyvíz, cibakházi Holt-Tisza, Tisza–Zagyva-torkolat Szolnokon, nagykörűi cseresznyevirág, Tiszaroff–Sajfok, tiszavirágzás, Tisza folyó

Minden évben tízezrek mártóznak meg a berekfürdői termálvízben

A hét csodát egy-egy emléktáblával fogjuk díjazni. Köszönjük olvasóinknak, ha bekapcsolódtak vagy figyelemmel kísérték játékunkat!

Kérjük, óvják Önök is természeti csodáinkat, hogy megmaradjanak féltve őrzött kincseink a jövő nemzedékének is! Az olvasók által kiválasztott megyei csodákat érdemes akár minden évben meglátogatni.

Ha tehetik, menjenek el, nézzék meg ezeket!

A csodánál álljanak meg egy percre, és zárják ki a külvilágot! Nézzék meg, milyen izgalmas szépségeket rejt a természet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában