Jászkunság

2019.09.21. 17:30

Wellnesspihenést nyert olvasónk

Izgalmas volt A megye 7 csodája játék, amelyben Jász-Nagykun-Szolnok megye legszebb természeti értékeit, kincseit kerestük.

Szabó Lilla Laura

Kozáry-Biczó Dezsőné már régóta lapunk előfizetője

Fotó: Szabó Lilla Laura

Olvasóink első körben a helyszíneket, képződményeket választották ki. Ezt követően pedig ezek közül a számukra legkedvesebbre voksoltak.

Végül a berekfürdői gyógyvíz végzett az első helyen. Szavazni online, illetve az Új Néplapban található szelvényen keresztül is lehetett. Az utóbbi lehetőség hozott szerencsét a rákóczifalvai Kozáry-Biczó Dezsőnének is, aki már jó ideje lapunk előfizetője.

Két személyre szóló wellnesspihenést nyert Bükfürdőre, a Hotel Caramellbe.

Kozáry-Biczó Dezsőné már régóta lapunk előfizetője
Fotó: Szabó Lilla Laura

– A cibakházi Holt-Tisza-partra szavaztam, nagyon kedves a szívemnek, hiszen negyvenhét évig éltem ott! – kezdte a hölgy. Hozzátette, öt éve költözött Rákóczifalvára. Bár kedveli új otthonát, a gyengéd szálak mégis a nagyközséghez fűzik.

– A holtág gyönyörű, olyan jó ott sétálni, figyelni a természetet! Nagyon szurkoltam, hogy első legyen, de azért nem vagyok csalódott – mondta mosolyogva.

Nincs is oka rá, hiszen egy kellemes kikapcsolódás élménye várja. Ám, hogy kivel megy, az még a jövő zenéje.

– Meglepett, hogy nyertem, de remek érzés! Valakit kiválasztok majd a családból, és együtt megyünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában