JÁSZBERÉNY

2019.10.18. 06:45

A tudatos életről szól a konferencia

A Lelki Köldökzsinór Egyesület október 26-án már második alkalommal szervez Tudatosság konferenciát az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusán.

Illés Anita

Forrás: Shutterstock

Az egyesület célja, hogy szakemberek bevonásával teljes értékű támogatást nyújtsanak a családok tudatossá válásához az élet körforgásában, a fogamzástól a szülésen, gyermeknevelésen át a felnőtté válásig. A szakmai fórum középpontjában ezúttal is mentális egészségünk megőrzése áll.

A rendezvényen beszámolnak az egyesület és a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház együttműködésével a térség négy településén elindult lelkiegészség-fejlesztő program céljairól, eddigi eredményeiről.

A konferencián neves szakemberek világítanak rá többek között arra, hogy emberi kapcsolataink milyen hatással vannak mentális egészségünkre. Így például szó lesz arról is, hogy a gyermekek testi-lelki egészségét hogyan befolyásolják a házastársi konfliktusok.

Az előadók bemutatják a mindfulness módszert, mellyel elmondásuk szerint utat tudnak mutatni a tudatosabb és boldogabb élet irányába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában