KUNSZENTMÁRTON

2019.11.12. 19:00

Elismeréseket adtak át a testületi ülésen

Hagyományos, Szent Márton Napi, ünnepi képviselő-testületi ülést tartottak péntek délután a városban.

P. Pusztai Nóra

– Az ünnepségen elismeréseket adtunk át azon megbecsült polgárok és civil szervezetek számára, akik a város fejlődéséért, jó hírnevének öregbítéséért elévülhetetlen érdemeket szereztek – mondta Wenner-Várkonyi Attila, a város polgármestere.

Kunszentmárton Város Díszpolgára címet vehetett át Dr. Ráczpali László főorvos, aki közel harminc éven át dolgozott a településen. Valamint posztumusz kitüntetésben részesítették Benke Tibort is.

Pro Urbe (A Városért) Díj és Emlékéremmel ismerték el Tóthné Barna Mária, nyugalmazott tanítónő városért végzett önzetlen és segítő munkáját. Az ünnepségen a közösség fejlődését támogató tevékenységeiért Pro Communitate Urbis Emlékérmet vehetett át idén a kunszentmártoni Roncsderbi csapatának közössége, a helyi Körös Horgászegyesület, valamint Balla Tibor citeraművész. A Város Gazdasági Díját Kollár Attila, egyéni vállalkozó érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában