Túrkeve

2019.12.04. 07:00

Hófehérke meséjét állították színpadra

Bemutatták első darabjukat a túrkevei színjátszókör tagjai a Madarász Károly Művelődési Ház és Városi Könyvtár színpadán.

Szabó Lilla Laura

A darab emlékezetes jelenete, amikor a törpék megtalálják az ájult Hófehérkét

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Picasa

Kicsik és nagyok nyár vége óta próbálták a Hófehérke és a hét törpe című mesét, amelyet modern formába öntve tártak a nagyérdemű elé.

– Nagyon izgultak az előadás előtt. A próbák alatt szorgalmasak voltak, mindent beleadtak, a szülők is sokat segítettek. A bemutató pedig remekül sikerült! – mondta Sebők Istvánné Erzsébet, a darab rendezője. Elmesélte, hogy a gyerekek kétszer játszották el a mesét, így összesen közel háromszázan voltak kíváncsiak rájuk.

A darab emlékezetes jelenete, amikor a törpék megtalálják az ájult Hófehérkét
Fotó: Beküldött fotó

– A szülők és az érdeklődők nagyon büszkék voltak, ahogyan jómagam is. Remek érzés látni, hogy mennyi munkát fektettek a teljes folyamatba, és a végén milyen öröm számukra a közönség elismerése. Végig nagyon lelkesek voltak, és remekül össze tudtak dolgozni – részletezte Erzsébet.

Elmondta, hogy a különböző korosztályok gyorsan és könnyen megtalálták a közös hangot. A pedagógus szerint a nagyobbak sokat segítettek a kicsiknek, ők pedig követték az idősebbek útmutatásait. A sikeres bemutató nagyon fellelkesítette a csapatot. Januárban a Pál utcai fiúk színpadra állításán fognak dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában