SZOLNOK

2019.12.10. 11:30

Megtalálták az elhagyott mikuláscsomagokat

Nagy sikere volt a Szolnoki Rendőrkapitányság rendkívüli „Hagyj el egy mikuláscsomagot!” programjának.

Czakó Nóra

Csokoládét és más különleges meglepetéseket találhattak a gyerekek a csomagokban

Forrás: Police.hu

A rendőr-Mikulás múlt csütörtökön különleges meglepetéseket tartalmazó csomagokat hagyott el Szolnok látogatottabb részein. A nagy érdeklődésre való tekintettel a meghirdetett tizenöt helyett harmincöt csomagot találhattak a lelkes keresgélők. A boldog, mosolygós arcok tükrözik, hogy egy nagyon jó kezdeményezés vette kezdetét.

A megyei rendőr-főkapitányság azonban nem csak a gyerekekre gondolt, ezért az idén is megszervezte a már hagyományosnak mondható „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre” közlekedési akciót. A rendőrök a megye közútjain ellenőrizték a kerékpárosokat és a gépkocsivezetőket, akiket hasznos tanácsokkal látták el. Felhívták a figyelmet a járművek téli felkészítésére, a megváltozott időjárási és látási viszonyokhoz igazodó közlekedésre, illetve a láthatóság fontosságára.

A rendőrök és a Mikulás a szabálykövető járművezetőknek különböző láthatósági felszereléseket és kiegészítőket ajándékoztak – tudtuk meg Mári Ilona megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Csokoládét és más különleges meglepetéseket találhattak a gyerekek a csomagokban
Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában