Szolnok

2019.12.28. 15:30

Utolsó állománygyűlésüket tartották

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis Intézményi Művelődési Otthonában karácsony előtt ünnepi állománygyűlésre várták az alakulat dolgozóit – olvasható az eseményről szóló beszámoló a honvedelem.hu hírportálon.

Mészáros Géza

Forrás: MH 86. SZHB

Az alkalomra feldíszített fenyőfa díszeinek fényében ezúttal magasztosabb légkört, különlegesebb hangulatot árasztott a megszokott épület. Kálinger Roland őrnagy, katolikus tábori lelkész ünnepi beszédében türelemre, elfogadásra kérte az állományt, mind a magánéletben, mind a munka közben. Hangsúlyozta, hinnünk kell a szeretet erejében, a jóságban, mert a dolgok karácsonykor nem fejben, hanem lélekben dőlnek el.

A lelkész emelkedett gondolatai a Halleluja kórus dallamai által váltak teljessé. Amikor pedig Bertók Szabolcs őrnagy megpendítette gitárja húrjait, már mindenki érezte, valóban itt az ünnep, és hálás a sikeres esztendőért, munkájáért, családjáért, illetve a békéért, melynek fenntartásában minden magyar katonának elkötelezettsége van.

Dr. Koller József dandártábornok, bázisparancsnok (jobbra) Fehér István Zsolt zászlósnak adta át az idei „MH 86. Szolnok Helikopter Bázisért” díjat
Fotó: MH 86. SZHB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában