Találkozó

2020.02.09. 11:30

A tavalyi évet értékelte a Szolnoki Szakképzési Centrum

Évértékelő találkozót tartottak a Szolnoki Szakképzési Centrum aulájában csütörtökön.

Szabó Lilla Laura

Az eseményen részt vett Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, valamint Szalay Ferenc polgármester is.

A rendezvényt dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő nyitotta meg. Beszédében kitért arra, hogy az elmúlt években nyomon követhető fejlődés mértéke igen jelentős.

Évértékelő előadásában Hicsó György kancellár kiemelte, hogy egyebek között intézményfejlesztési beruházásokkal, tanácsadási fejlesztésekkel, pedagógus-továbbképzésekkel és eszközbeszerzésekkel segíthették tavaly az intézményekben folyó munkát. Rámutatott, a tapasztalás jelentősége kiemelten fontos a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára.

Így a rendezvények kialakításában, szervezésében nagy hangsúlyt kaptak a szakmákkal kapcsolatos tevékenységek gyakorlati megközelítései helyszíni szemléltetéssel és a kipróbálás lehetőségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában