Galériával

2020.03.08. 20:00

Bálozni mentek Berekfürdőre a karcagi vadászok

Az 1874-ben alakult, ma is közel 100 aktív taggal rendelkező Karcagi Nagykun Vadásztársaság szombaton, a berekfürdői Park Étteremben tartotta idei, 45. vadászbálját vadászok, erdészek, vállalkozók részvételével.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

A bál kezdetén a Vadászhimnuszt Béres Kata vadászkürtön játszotta el, majd a megjelenteket Hubai Imre Csaba, a Nagykun Vadásztársaság elnöke, Hubai Imre megyei közgyűlési elnök és dr. Fazekas Sándor földügyi kormánybiztos, országgyűlési képviselő köszöntötte.

A vadászbál minden évben az az összejövetel, amelyre meghívják a vadásztársaság tagjait, a feleségeket, a családtagokat, a barátokat is, hogy eltöltsenek közösen egy estét, s közben finom vadételeket is fogyasszanak. A bál jótékony célt szolgál, a családi vadász gyermeknapra ajánlják fel a bevételét. A bálon Szűcs Attila operaénekes, a vadásztársaság tagja énekelt, s a hajnalig tartó jó hangulatról a Smart zenekar gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában