Gulácsiné Bársony Ilona

2020.03.24. 14:00

Egy szolnoki szakembert is kitüntettek Víz Világnapi Emlékéremmel

Egy szolnoki szakembert, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt-nél dolgozó Gulácsiné Bársony Ilonát is kitüntette a vizes szakma a Víz Világnapi Emlékéremmel. Igaz, az ünnepelt csak „virtuálisan” tudta átvenni elismerését, a hétvégi díjátadó ünnepség ugyanis a koronavírus járvány miatt elmaradt – tájékoztatta hírportálunkat a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ismeretes: március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját. Ilyenkor azonban nem csak a vizekre fókuszálunk, hanem a vízszolgáltatásban dolgozókra is. A legtapasztaltabb munkatársak előtt a szakma is fejet hajt: évről évre egy, a Magyar Víziközmű Szövetség által szervezett ünnepségen mondanak köszönetet a legkiválóbb munkatársaknak.

Örömhír, hogy idén a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. három kollégája is az ünnepeltek között van, egyik közülük Gulácsiné Bársony Ilona. A tapasztalt számviteli főmunkatárs már negyven esztendeje dolgozik a vizes szakmában, ahogy fogalmazott: itt élte le az életét, innen is megy hamarosan nyugdíjba.

Bakondi Patrik, a cég vezérigazgatója hangsúlyozta: az elismeréseket bár személyesen nem tudták átvenni a kitüntetettek, a szakma és a TRV Zrt. minden kollégája ugyanolyan büszke rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában