Elhalasztották a díjátadó gálát Jászberényben

A Jászság főváro­sában már hagyomány, hogy április 3-án, a város napján rendezett díszünnepségen adják át a legfontosabb helyi kitüntetéseket. A járványveszély miatt azonban nem tudták megrendezni a hagyományőrző és kulturális programsorozatot. A díjátadó gálát pedig elhalasztották.

Illés Anita

A város honlapján közzétették az elismerésben részesülők névsorát. Eszerint a képviselő-testület a város tiszteletbeli polgára kitüntető címet adományozza Bereczki Sándor vezérigazgatónak. Sipos Orbán kulturális és művészeti díjban részesül Farkasné Szőke Tünde, a Palotásy János Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője és Kiss Henriett muzikológus, zeneirodalom-tanár.

A grémium döntése alapján a Zirzen Janka közoktatási díjat Tukacsné Kovács Judit tagintézmény-vezető, Mészárosné Suba Judit intézményvezető-helyettes, Gulyásné Kurtán Krisztina tagintézményvezető-helyettes és Pólyáné Balla Julianna középiskolai tanár kapja. Árpád-házi Szent Erzsébet egészségügyi díjban részesül Palcsó Annamária, az Egészségfej­lesztési Iroda vezetője, Bán­földi Józsefné élelmezési osztályvezető és dr. Kiss Barna főorvos.

Tavaly még díszes felvonulást is szerveztek, idén azonban elmaradtak az ünnepségek
Fotó: Gémesi Balázs

A Szent Klára szociális munka díjat Misovics Éva vezető ápoló és Heringei Mária szakápolók érdemelték ki. A Gerevich Aladár sportdíjat ebben az évben Soós László, a JSE ITF Taekwon-do Szakosztály vezetője és Ugrin György főiskolai adjunktus részére ítélték oda. Rendészeti díjban részesült Hudra József címzetes tűzoltó zászlós és Fazekas-Füzesi Nóra rendőr őrnagy.

A díjátadó gálát későbbi időpontban szervezik meg.

Koronavírus (Jászkunság)

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában