SZOLNOK

2020.04.22. 14:00

Nem tudni, ki és miért szerelte le az egyesület tábláját

A napokban azzal szembesültek a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének munkatársai, hogy ismeretlen személyek eltávolították a Móra Ferenc úti irodájuk tábláját az épület faláról, a bejárat mellől.

Kovács Berta

– Nem tudjuk pontosan, melyik nap szedték le, tudtunk és beleegyezésünk nélkül történt – nyilatkozta Pesti Zoltánné, az egyesület elnöke. – Szabályosan lecsavarozták a helyéről és sértetlenül betették a Szántó körúton működő ügyfélszolgálatunk udvarára. Azt sem tudjuk, hányan végezték ezt a műveletet. Az is lehet, hogy valaki azt gondolta, már nem működik irodánk a Mórán, azért járt el így, de persze csak találgatni tudunk. A közös képviselő nagyon készséges volt, mint mindig, de ő sem tudta kideríteni, hogy ki és miért vette le a táblát.

Pesti Zoltánné elmondta, természetesen visszahelyezik helyére a feliratot, hiszen a vírushelyzet rendeződése után ugyanúgy tartanak ott programokat, mint korábban. Ezúttal azonban olyan módon rögzítik, hogy egy közönséges csavarhúzóval ne lehessen leszerelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában