Jászkunság

2020.04.03. 16:30

Újabb fotókat kaptunk a szabálytalan parkolásokról

Az elmúlt két hétben olvasóink újabb fotókat küldtek nekünk a szabálytalanul parkoló gépkocsikról, melyekből újabb válogatást készítettünk.

Szoljon.hu

Forrás: Beküldött fotó

Összeállításunk első fotója az egyik törökszentmiklósi áruház parkolójában készült. Maradjunk annyiban, nem segíti a kanyarodni vágyókat a gépkocsi tulajdonosa.

Fotó: Beküldött fotó

Második fotónk tanulsága: a két jelzőtábla közötti szabad hely nem parkolóhelyet hivatott jelölni, hiába fér be közéjük egy autó.

Fotó: Beküldött fotó

Következő fotónk az egyik szolnoki áruház parkolójában készült. Az autó sofőrje elképzelhető, hogy nem kedveli a merőleges parkolást.

Beküldött fotó

Negyedik fotónk talán a legelszomorítóbb. Nehezen lehet megmagyarázni pontosan hogyan gondolta ezt a sofőr.

Fotó: Beküldött fotó

Válogatásunk utolsó fotója Szolnokon, a Széchenyi István körút egyik bevásárlóközpontjának parkolójában készült. Bár láthatjuk, rengeteg a szabad hely, a tulajdonos mégis máshol állt meg. A fotó beküldője levelében a következőt írta:

„Előszeretettel állnak az ajtó elé, pedig száz hely van szabadon a parkolóban..”

Fotó: Beküldött fotó

Ha Ön is lát hasonló parkolási „csodákat”, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában