munkálatok

2020.05.08. 07:00

Aszfaltozás miatt útlezárások lesznek Szolnoknál

Május 8-án 16 órától május 10-én 20 óráig (péntek-vasárnap) a 4-402. számú főutak különszintű csomópont budapesti felhajtó és debreceni lehajtó ágait aszfaltozási munkálatok miatt teljes szélességében lezárják.

Forrás: Szolnok hivatalos facebook oldala

A debreceni lehajtó ág lezárása miatt a Szent István Tisza-híd felől érkezők a megyeszékhelyet a Pest megye határán lévő különszintű csomóponton és a 32. számú főút Abonyi úti bevezető szakaszon keresztül tudják megközelíteni. A Budapesti felhajtó ág lezárása miatt a városközpont és Tiszakécske felől érkezők számára a főváros a 32. sz. főút Abonyi úti szakasza felé lesz megközelíthető — olvasható a megyeszékhely önkormányzatának közösségi oldalán.

Fotó: Szolnok hivatalos facebook oldala

A hétvégi útzár miatt a városi terelő útvonalon lévő tehergépjárművekre vonatkozó behajtási korlátozásokat (Mátyás király út – Nagy Imre körút, Bajcsy-Zsilinszky út – Abonyi út, József Attila utca – Temető utca – Tószegi út) ideiglenesen feloldják.

A teljes útzárat és a le-és felhajtási lehetőség ideiglenes megszűnését a 4. számú főúton Debrecen irányából, valamint a Tószegi úton veszélyt jelző, tilalmi és elkorlátozó táblák mellett terelőtáblák jelzik majd. A főbb döntési pontokban a kijelölt terelő útvonalat sárga hátterű terelőtáblák és útirányjelző nyilak jelzik majd.

Fotó: Szolnok hivatalos facebook oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában