JÁSZFÉNYSZARU

2020.06.30. 07:00

A művelődési ház több termét is felújították az elmúlt hetekben

Megújulva nyitott ki újra a Petőfi Sándor Művelődési Ház. A járványügyi korlátozások idején előrehozták a tervezett felújítási munkákat.

Illés Anita

Előrehozták a tervezett felújítási munkákat

Fotó: Gémesi Balázs

– A földszinti kisterem felújítása kezdetben csak festésnek indult, ám időközben kiderült, hogy a padló nagyon rossz állapotban van. Felszedésekor láttuk, hogy az aljzat vizes, a beton megsüllyedt. Azt tapasztaltuk, hogy a büféből a terem alá folyik a szennyvíz, mert eltörött a vezeték. A kis helyiségben végül teljes körű felújítást végeztek a Gazdasági Műszaki Ellátó és Szolgáltató Szervezet (GAMESZ) szakemberei – tájékoztatott Bordásné Kovács Katalin intézményvezető.

A vízelvezetési munkálatok miatt további három terem rekonstrukciójára volt szükség. Megtudtuk azt is, hogy a bejövő vízvezetéknél méréseket végeztek, mert magas fogyasztást gyanítottak. Kiderült, hogy a rendszer napi egy köbméter vizet veszít, ezért teljesen új bejövő vízrendszert alakítottak ki az intézményben. Ezenfelül új beépített szekrény készült az öltözőben, ahol az Iglice Gyermeknéptánc Együttes ruhatára kap helyet.

Előrehozták a tervezett felújítási munkákat
Fotó: Gémesi Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában