Szolnok

2020.07.23. 07:00

Az ívek kitöltésére buzdít az egykori parancsnok

A Nemzeti konzultáció koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szóló kérdőíveiet mindenkinek érdemes kitöltenie és visszaküldenie, véli a Sportrepülőtér korábbi parancsnoka, Kiss M. Jenő.

Hartai Gergely

Fotó: Hartai Gergely

– Régebben ugyanis nem nagyon lehetett visszajelzést adni a sokakat érintő ügyekről. Éppen ezért úgy vélem, pozitív dolog, hogy most van erre lehetőség – fogalmazott az egykori parancsnok. Hozzáfűzte, hazánk szerinte időben reagált a vírusra, a korlátozások elérték céljukat. Az érdekünkben hozott szigorításokat azonban ezekben a napokban is be kell tartani. Beleértve a védőeszközök viselését is, melyek minőségére ugyancsak érdemes gondot fordítani.

– A maszkhasználat elmulasztását komolyabban kellene szankcionálni. Többen a szájuk alatt hordják azokat a boltokban, nem törődnek az arc eltakarásával. Sajnos számos helyen előfordul, hogy nem vagyunk jogkövetők – összegezte mondandóját Kiss M. Jenő.

Fotó: Hartai Gergely

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában