trambulin is volt

2020.07.09. 11:30

Medencével várja a gyerekeket a könyvtár Mesterszálláson

Rögtönzött stran­dot alakítottak ki a gyerekeknek. A helyi könyvtár minden évben változatos programokat igyekszik szervezni a nyári szünidőre.

Szabó Lilla Laura

– A pancsolás már szinte hagyomány, eddig minden esztendőben egy közepes méretű, felfújható medencével vártuk őket. Idén egy elszármazott helyi fiatalember jóvoltából egy óriási méretűt kaptunk kölcsön, ami tízezer literes. Ebben igazi élmény a fürdőzés! – részletezte Soós Edina, a könyvtár közösségszervező munkatársa.

Hozzátette, el sem fért az intézmény udvarán, így a faluházban találtak neki helyet. A játékos délelőtt másik főszereplője egy trambulin volt.

– Ezt egy helybéli ajánlotta fel, nagyon örültünk neki. Hát még a gyerekek! Hamarosan szeretnénk egy sajátot vásárolni a könyvtár számára, de addig is használhatjuk a jelenlegit – részletezte Edina.

– Változatos korosztályból jönnek a kicsik, minden programot igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki számára érdekes, élvezhető legyen. Nyáron gyermekjógával, mozizással, kézművestáborral is várjuk majd őket – részletezte az intézmény munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában