Sport- és Barátság Napja

2020.08.30. 17:00

A labdával és a fakanállal is jól bántak a miklósi polgárőrök

Négy megye polgárőrcsapatai mérték össze tudásukat a napokban, az ötödik alkalommal megrendezett Sport- és Barátság Napján, Szentesen. A rendezvény ötletgazdája, a törökszentmiklósi polgárőrök elnöke, Kolozsi József elmondta, idén Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun Szolnok megyéből érkeztek résztvevők a versenyre.

Molnár-Révész Erika

A törökszentmiklósiak zúzapörköltje aranyat ért

Forrás: Beküldött fotó

– Kispályás labdarúgásban, lövészetben, kézigránátdobásban, valamint főzőtudományban mérték össze erejüket a csapatok. Örömmel mondhatom, hogy törökszentmiklósi polgárőreink nagyon jól teljesítettek, hiszen a labdarúgásban és a főzőversenyen első helyezést értünk el, lövészetben pedig bronzérmesek lettünk. A szintén megyénket képviselő tiszaföldvári polgárőrök pedig lövészetben különdíjban részesültek – számolt be az elért eredményekről az elnök.

Hozzátette, a gólkirály is a miklósi csapatból került ki, Polgár Zoltánt teljesítményéért különdíjjal jutalmazták. A törökszentmiklósi polgárőrök ötven fővel képviseltették magukat a versenyen.

A törökszentmiklósiak zúzapörköltje aranyat ért
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában