Galériával

2020.08.27. 16:30

Felavatták Karcagon a rendezvényközpontot

Csütörtökön adták át a Karcag Városi Önkormányzat Karcagi turisztikai attrakciók fejlesztése című projekthez kapcsolódó Turisztikai Rendezvényközpontot az Akácliget Gyógy- és Strandfürdőnél.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

A városfejlesztő beruházást az önkormányzat 200 millió forint vissza nem térítendő pályázati forrásból valósította meg. Három helyszínen hajtottak végre turisztikai attrakciós fejlesztést: a Szélmalomnál, az Erkel Ferenc utcai Kántor Sándor Fazekasháznál és megvalósult egy új építésű Turisztikai Rendezvényközpont a fürdőnél.

Mint F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő fogalmazott, a Rendezvényközpont kiegészíti azt, amit ide, az egykori Kisfürdőbe, a mai Akácliget Fürdőbe álmodtak a város vezetői: a jótékony hatású vízben lehet gyógyulni, relaxálni és mostantól az uszoda, a gyógy- és élménymedence mellett van egy központ is, ahol a szellemi-lelki-testi frissességet lehet ápolni, megőrizni.

A rendezvényközpontot szalagátvágással átadta Gyurcsek János alpolgármester, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Szepesi Tibor önkormányzati képviselő és Hubai Imre, a JNSZ Megyei Közgyűlés elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában