Galériával

2020.08.27. 14:00

Kiemelkedő tanulókat és sportolókat díjaztak Tiszafüreden

Hosszú évek óta a március 15-i ünnepség részeként ismerik el a város kiemelkedő tanulóit és tehetséges sportolóit a Tisza-tó fővárosában. A koronavírus-járvány miatt elmaradt idei alkalmat augusztus 26-án pótolták.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

A hatályos járványügyi szabályok betartásával került sor az ünnepségére, például egymástól másfél méterre helyezett székek fogadták a résztvevőket a Kovács Pál Művelődési Központban. Az ünnepségen részt vett F. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője is, aki köszöntője után Ujvári Imre polgármester, Vargáné Balogh Irén és Virág Tibor alpolgármesterek, valamint a képviselő-testület tagjainak társaságában közreműködött az elismerő díjak átadásában.

Hat kategóriában, ötvennél is több fiatalt jutalmaztak. Elismerték a város kiváló művészeti, általános iskolai, nyolcosztályos gimnáziumi, középiskolai tanulóit és kiváló ifjúsági sportolóit. Hárman vehették át a Benedek Gábor díjat, idén Csengeri Evelin, Vince Viktor és Vincze Valentin. Az év testnevelő tanára Koczka József, az év edzője Szabó Attila lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában