olvasónk jelezte

2020.08.08. 14:00

Szolnokon oka van a „bakis” parkolásnak

Legutóbbi parkolási bakikkal foglalkozó összeállításunk megjelenése után, megkeresett minket az egyik lefotózott autó gazdája.

Szoljon.hu

Bíró István, a taxi tulajdonosa a közösségi oldalán és a nekünk szóló levelében leírta, nem azért állt a vonalra, mert nem tud parkolni. Szándékosan így áll meg egy ideje az áruházak parkolóiban.

— A kocsimon több apró karcolás, sérülés keletkezett az elmúlt időszakban és mindet áruházi parkolókban „szereztem”. Rányitották az ajtót, vonóhorgos autóval neki tolattak, stb — írta.

Hozzátette, fontosnak tartja elmondani, mi az oka a bakis parkolásnak, de egyúttal jelezte, a továbbiakban is hasonló módon áll majd meg az áruházak környezetében, hiszen ez az egyetlen módja, hogy megóvja autója épségét.

Levelében azt is felvetette, miért olyan szűkek az áruházi parkolókban az egyes helyek, hogy azzal problémás helyzeteket idéznek elő, illetve arra is kíváncsi lenne, miért nem vállalják a felelősséget a kárt okozó autósok?

A parkolóhelyek méretére vonatkozó kérdéssel megkeressük az áruházakat, azzal kapcsolatban pedig a rendőrséghez fordulunk, hogy milyen lehetőségei vannak a kárt szenvedett autósnak ilyen esetben. A válaszokat egy következő cikkünkben olvashatják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában