meghibásodás

2020.09.19. 11:30

Át kellett szervezni a vizsgálatokat a szolnoki rendelőintézetben

Elromlott a tüdőszűrő készülék szeptember elején, így jelenleg nem tudják a szokott módon elvégezni a vizsgálatokat a szolnoki rendelőintézetben. Az intézmény már tájékoztatta a betegeket a kialakult helyzetről és türelmüket kérte.

Molnár-Révész Erika

– Amikor értesültünk arról, hogy a készülék javítása a vártnál több időt vesz igénybe, megkerestük a megoldást, hogy minden foglalkoztatáshoz szükséges vizsgálatot biztosítani tudjunk – tájékoztatta hírportálunkat dr. Bene Ildikó, a Hetényi Géza Kórház megbízott főigazgatója.

– A pácienseket ezért telefonon egyeztetett időpontban fogadjuk a tüdőgondozóban. Tekintettel a nagy ellátási igényre, mint a tüdőgyógyászati szakvizsgálatok, tüdőszűrések, szeptember 17-től a tüdőgondozó dolgozói a rendelési időtől eltérően, nyújtott nyitvatartással, az igényekhez igazodva, akár este hat óráig is végzik a vizsgálatokat. Mindent megteszünk a műszaki hiba mielőbbi elhárításáért – tette hozzá a megbízott igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában