új ellátás

2020.09.03. 19:00

Elvégezték az első szemműtéteket a berényi kórházban

Már nem kell Ceglédig vagy Hatvanig utazniuk a betegeknek.

Illés Anita

– Egynapos szemészeti ellátás keretén belül szerdán elkezdődött a műlencsetervezés és -beültetés, valamint a lézeres utóhályog-eltávolítás és zöldhályogkezelés a jászberényi Szent Erzsébet Kórházban – számolt be sajtótájékoztatón dr. Sinkó-Káli Róbert főigazgató. Történelmi pillanatnak nevezte, hogy elindult a szolgáltatás, hiszen az intézményben a fennállása óta még nem végeztek szemészeti műtétet. Kiemelte, hogy a jászsági betegeknek ezentúl nem kell Ceglédig vagy Hatvanig utazniuk, hanem helyben megkapják a szükséges szemészeti kezeléseket.

Az új ellátás biztosítja, hogy a betegek gyorsan, várakozás nélkül és korszerű körülmények között kapják meg a gyógyítási lehetőséget. Tapasztalt orvosok a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal végzik el a műtéteket. A szakemberek részt vesznek a műtét előtti kivizsgálásban és a beavatkozás utáni gondozásban is – tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában