Szeretem Szolnokot!

2020.09.09. 07:00

Október közepéig lehet beküldeni a pályázati anyagokat

Nyolcadik alkalommal írja ki az önkormányzat a „Szeretem Szolnokot!” elnevezésű pályázatát. A kiírásra életkortól és lakóhelytől függetlenül várják a tetszőleges technikával készült pályamunkákat.

Hartai Gergely

Az elmúlt években is számos díjat odaítélt a város

Fotó: Mészáros János

A polgármesteri hivatal közölte, a pályaművekkel olyan értékes pillanatok megragadása a cél, amelyek bemutatják a megyeszékhely természeti és épített értékeit, és egy-egy, a városhoz kapcsolódó pozitív élményt. Emellett alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.

Az elmúlt években is számos díjat odaítélt a város
Fotó: Mészáros János

Mint írják, a pályázati anyagokat október tizenhatodikán tizenkét óráig küldhetik be a „versenyzők”. A tetszőleges technikával készült, és lehetőleg digitálisan bemutatható műveket (pályázónként legfeljebb három darab) a [email protected] e-mail-címre postázhatják. Közönségszavazáson azok az alkotások vesznek részt, amelyek megjelenít­hetők a verseny Facebook-olda­lán. A beérkező pályaműveket háromtagú szakmai zsűri értékeli. A díjakat novemberben, a városházán tartandó ünnepségen adják át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában