Törökszentmiklós

2020.10.13. 16:53

Végső nyugalomra helyezték az egykori alpolgármestert

Kedden helyezték végső nyugalomra H. Tóth Lászlót, Törökszentmiklós egykori önkormányzati képviselőjét, alpolgármesterét és közművelődési munkatársát a város katolikus temetőjében.

Molnár-Révész Erika

H. Tóth László ötvenkét évesen hunyt el

Forrás: Annus Tímea

H. Tóth László 1990-től 2010-ig volt az önkormányzat képviselő-testületi tagja, az 1998 és 2002 közötti ciklusban pedig az oktatásért, kultúráért felelős alpolgármester. Számos civil szervezet tagjaként vagy segítőjeként is ismerték, rendezvények, kiadványok létrehozása fűződik a nevéhez.

H. Tóth László ötvenkét évesen hunyt el
Fotó: Annus Tímea

– Igazi lokálpatrióta volt. A város, az itt élő emberek, valamint a kultúra jelentette számára a munkát, és a szabadidejében sem tudott elszakadni a művelődési központtól. Mindenkivel kedves, barátságos, segítőkész volt, olyan közösségi ember, akit mindenki szeretett. Hirtelen távozásával nagy űrt hagy maga után, de az emléke az általa létrehozott értékekkel fennmarad – áll az önkormányzat róla írt nekrológjában. H. Tóth László ötvenkét éves volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában