Elismerés

2020.11.25. 11:30

Cibakházára került Az év polgárőr egyesülete cím

Tavaly Tiszaföldvárra, idén Cibakházára, tehát ismét a Kunszentmártoni Járásba került az Év polgárőr egyesülete cím, mellyel az országos szervezet az egész évben végzett munkát ismerte el.

P. Pusztai Nóra

– Minden esztendőben megyénként egy szervezet nyerheti el a címet, ebben az évben fordult elő először, hogy megyénkben ketten is átvehették a díjat – mondta Kecse László, járási koordinátor.

Az Országos Polgárőr Szövetséghez pályázati dokumentációt kellett benyújtani, különféle iratokat és támogatói nyilatkozatokat csatoltak egyebek mellett az önkormányzat és a rendőrség részéről is.

– Mint koordinátor reális esélyt láttam arra, hogy a cibakházi polgárőrök kiérdemelhetik a címet – tette hozzá a koordinátor.

Az elbírálás során figyelembe vették a rendszeres szolgálatot és az egyesület működését. Az éves tevékenység és az együttműködés alapján a Cibakházi Községi Polgárőr Egyesületet a legjobban működő szervezetnek ítélték a megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában