Videóval

2020.11.08. 11:30

Diákok is vállalkozhatnak Szolnokon

Az idén már szolnoki diákokat is várnak a kecskeméti AIPA Nonprofit Kft. által 2016-ban megálmodott játékos vállalkozói vetélkedő ötödik évadába.

Szoljon.hu/V.B.E.

Forrás: Beküldött fotó

Az elmúlt négy évben a fiatalok közösségi, inspiratív, személyiségfejlesztő formában sajátíthattak el olyan vállalkozói ismereteket, amelyek a pályaválasztás során is nagy segítséget jelenthetnek számukra. Az ötödik évadához érkezett 5letből jövő! kiemelt figyelmet fordít azokra az intézményekre és pedagógusokra is, akik aktív szerepet vállalnak az egyedülálló játék széleskörű megismertetésében.

A 2019-es nyertesek már létrehozták és működtetik a Diákorep elnevezésű korrepetáló szolgáltatásukat és a 2020-as döntősök is ezt tervezik. Az ötödik évadra 2020. november 1. és december 31. között lehet regisztrálni a www.5letboljovo.hu weboldalon.

– Azoknak a diákoknak szól ez a vállalkozóvá válást segítő, hat mérföldkőből álló vetélkedő, akik természetesen bármiféle előképzettség nélkül, játékosan szeretnének vállalkozói ismereteket megszerezni. Erre az egyedülálló kihívásra 3-5 fős csapatok jelentkezhetnek. Nem csak pályázatot kell kidolgozni a résztvevőknek, hanem megismerik a vállalkozó lét kihívásait. Igazi vállalkozókkal történő interjúkészítéstől kezdve addig, hogy ötleteket generálnak és a végén üzleti tervet építenek föl. Nagyon várjuk a szolnoki diákokat a vetélkedőre és reméljük, minél több iskolából köszönthetjük őket – nyilatkozta Szalai Anna ügyvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában