javítás

2020.11.22. 07:00

Hamarosan megújul a kátyús útszakasz Tiszapüspökiben

Olvasói jelzés érkezett a rossz állapotú úttal kapcsolatban. Bander József polgármester elmondta, tizenötmillió forintot nyert a település a felújításra.

Molnár-Révész Erika

Szinte járhatatlan az Ady Endre út Dózsa György útig tartó szakasza Tiszapüspökiben – ezzel a panasszal keresett meg minket egyik olvasónk. Hozzátette, hatalmas kátyúk éktelenkednek magán a Dózsa György út egyik szakaszán is, egy négy-öt éve végzett csatornázási beruházás miatt. A problémával megkerestük a település polgármesterét, Bander Józsefet.

– Örömmel mondhatom, hogy az említett Ady Endre úti szakasz felújítására mintegy tizenötmillió forintot nyert településünk a Magyar Falu Programban, ebből újabb négyszáz méter újul meg. Mivel a kiírásra nem érkezett ajánlat, így meg kellett ismételnünk a közbeszerzést, ez zajlik jelenleg. Miután sikerül kivitelezőt találni, megkezdődhet a munka az érintett szakaszon – válaszolta a település vezetője.

A község többi, szintén rossz állapotban lévő belterületi útszakaszáról elmondta, az önkormányzat tud a problémáról, de tizenhat kilométer egyidejű rendbetételére nem áll rendelkezésre a szükséges kétmilliárd forint. Ezeket a szakaszokat folyamatosan, a szűkös lehetőségekhez mérten teszik rendbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában