JÁSZKUNSÁG

2020.11.28. 07:00

Idén online gyűjtenek adományt a civilek

Bevett szokás, hogy az adventi vásárok idején számos egyesület, alapítvány gyűjt támogatásokat céljaik, programjaik megvalósításához. Idén viszont a járványhelyzet nem teszi lehetővé a hagyományos adventi vásárok megtartását, ami természetesen a gyűjtőkampányok elmaradását is jelenti.

Kovács Berta

A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve viszont teret és lehetőséget szeretne biztosítani a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtéséhez. Mindehhez, rendhagyó módon, az online térben biztosít teret az Adventi Civil Börze megszervezésével.

A CONTACT Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat, mint a megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSzK) cím birtokosa három megyei, országosan is példaértékű tevékenységet folytató szervezetet ajánlott az országos gyűjtésre: az ÉN IS VAGYOK! Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesületét, a Szőke Tisza Kulturális és Szociális Alapítványt, valamint a Törökszentmiklósi Cukorbetegekért Egyesületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában