Szeretetdoboz

2020.11.13. 07:00

Idén sem maradnak jótékonysági akció nélkül a megyénkben élők

Idén elmarad az évek óta oly sikeres és kedvelt karácsonyi jótékonysági süteményvásár – tájékoztatta hírportálunkat Galó Anita.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

Ennek ellenére nem maradnak jótékonysági akció nélkül a megyénkben élők, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ugyanis csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat „Szeretetdoboz” akciójához.

A jótékonysági kezdeményezés ország- és megyehatáron belül és azon túl (pl. Kárpátaljára) juttatja el rászoruló családokhoz az összegyűlt szeretetdoboz adományokat. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei adományokat a kezdeményezést ábrázoló plakáton feltüntetettek szerint, november 11–december 4. között munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között Szolnokon, a Megyeházán leadhatják a segíteni szándékozók.

Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke ebben az időszakban, hétfőnként 14:00 – 15:00 óra között személyesen veszi át az adományokat a Megyeháza aulájában. A tavalyi évben 500 szeretetdobozt tudtak kiosztani rászoruló családoknak, idén 2020 szeretetdoboz átadása a cél.

Az akcióról részletesebb tájékoztatás itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában