Felújítás

2020.11.13. 19:00

Végeztek a vasútállomáshoz vezető út aszfaltozásával Abonyban

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. egy stratégiailag rendkívül fontos közút felújítását végezte az elmúlt hetekben.

Hartai Gergely

Fotó: Nagy Balázs

A vasútállomáshoz vezető útszakasz teljes aszfaltozása hétfőn fejeződött be – számolt be hírportálunknak a város sajtóreferense. Lőrinczy Veronika úgy tájékoztatott, hogy a területen elkezdődött a padkarendezés, mely még néhány napot igénybe vesz. Az úton forgalomkorlátozásra és útlezárásokra már nem kell számítani, ugyanakkor több szakaszon is tilos előzni, valamint harminc kilométer per órás sebességkorlátozó táblák vannak érvényben.

Fotó: Nagy Balázs

– Czagány Zsolt, a választókerület képviselője több alkalommal emelt szót a Baross Gábor út rossz állapota miatt. A munkálatokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. végezte, mint az út fenntartója. A útszakasz mintegy 5–12 centiméter aszfaltréteget kapott – mutatott rá a szóvivő.

A beruházás hátteréről megtudhattuk, a felújítási munkálatok elvégzését Pető Zsolt polgármester mellett Földi László, a térség országgyűlési képviselője szintén szorgalmazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában