Jászkunság

2020.12.31. 11:30

Ezekre a cikkekre kattintottak olvasóink a legtöbbször novemberben

Egy újszülöttet találtak a szolnoki Délibáb utcában, traktorba csapódott egy személyautó Kunszentmártonnál, kétszer is elütöttek egy gyalogost Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek november legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Nagy Balázs

Közeledik a 2020-as év vége, így összegzésképpen január 1-ig minden nap egy-egy cikkben foglaljuk össze, mely hírekre kattintottak leginkább olvasóink az adott hónapban. Következő cikkünkben november öt legolvasottabb hírével jelentkezünk.

1. Egy újszülött miatt zárták le a szolnoki Délibáb utcát

Lezárták a szolnoki Délibáb utca egy részét a rendőrök november 25-én délelőtt. Egy megmentendő csecsemő miatt volt szükség a rendőri intézkedésre. Ottjártunkkor kezeslábasba öltözött rendőrök vizsgálódtak a szalaggal lezárt területen.

Fotó: Nagy Balázs

2. Száz alatt maradt az új fertőzöttek száma a megyében

November 15-én a koronavirus.gov.hu által közölt adat szerint Jász-Nagykun-Szolnok megyében 4858-ra nőtt a járvány kezdete óta azonosított fertőzöttek száma, mely közel százzal több volt, mint az előző napi adat esetében.

Fotó: koronavirus.gov.hu

3. Átlépte a hatezret a fertőzöttek száma megyénkben

A koronavirus.gov.hu november 26-i adatai szerint Jász-Nagykun-Szolnok megyében 6231-re nőtt a járvány kezdete óta beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma. Az előző napihoz képest ez 261-el több volt.

Fotó: koronavirus.gov.hu

4. Traktorba csapódott egy autó Kunszentmárton mellett

Egy személy sérült meg egy november 9-i balesetben, amelyben egy személyautó ütközött traktorral a nagy ködben Kunszentmárton határában. Szolnok felé haladt egy Opel, amikor az előtte lévő traktor balra nagy ívben, egy földútra akart lekanyarodni. A nagy ködben az Opel vezetője ezt későn vette észre és a traktor oldalának csapódott.

Fotó: Donka Ferenc

5. Kétszer is elütöttek egy gyalogost Szolnokon

Baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton november 29-én 19 óra körül. Egy gyalogos épp a kijelölt gyalogos átkelőhelyen haladt, amikor egy személygépkocsival közlekedő sofőr elütötte. A gyalogos a baleset következtében a szemközti forgalmi sávba esett, ahol egy szabályosan közlekedő személygépkocsi elsodorta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában