Akció

2020.12.12. 07:00

Jótékonysági műsorral kedveskedik a szolnoki Szigligeti Színház

A fogyatékkal élőket gondozó Liget Otthon megsegítését célzó ünnepi műsorhoz csatlakozott a Szigligeti Színház – számolt be a közösségi oldalon Balázs Péter igazgató.

Molnár-Révész Erika

Az adventi jótékonysági akciót a Rotary Club Szolnok szervezi, melyhez a városi televízió és a teátrum is csatlakozott.

– A középiskolás színjátszóknak indított Ádámok és Évák ünnepe című programunk az évek során sikeressé vált. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a szolnoki Liget Otthon játéka minden évben az esemény fénypontja volt. A jóság, a kedvesség, a szelídség, a tehetség, valamint a tanulni vágyás, a türelem és a humor azok a tulajdonságok, melyeknek ezek a fiatalok a birtokában vannak. Más megvilágításba helyezik nehézségeinket, saját gondjainkat, köszönjük nekik! Amit mi adunk, azt százszorosan kapjuk vissza, az élet legértékesebb valutájában, a tiszta szeretetben – hangsúlyozta az igazgató.

Az ismert embereket, művészeket felvonultató jótékonysági műsort szombat este hat és este nyolc óra között sugározza a Szolnok Televízió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában